Весняні рулончики китайською

У французькій частині Швейцарії їх називають «Rouleaux de printemps» (фр.) - весняні рулончики або рулетики. Готуються з найрізноманітнішою начинкою і загортаються в тісто «філо». Подаються, як правило з соєвим або китайським соусом в якості гарячої закуски або основної страви.

Інгредієнти для «Весняні рулончики китайською»:

  • Тісто філо - 120 г
  • Курка (Курячі грудки) - 2 шт
  • Морква (свіжа) - 3 шт
  • Сельдерей черешковий () - 3 шт
  • Горошок зелений (молодий, у стручках, свіжий або заморожений) - 100 г
  • Соєвий соус (або соус для «WOK», до смаку, для смаження + марінад)
  • Олія арахісова (або інша рослинна, для маринада + для тесту) - 3 ст. л.
  • Олія кунжутна (за смаком, для тесту)
  • Оцет (рисовий - за смаком)
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Імбир (свіжий, подрібнений) - 1 ч. л.
  • Часник (подрібнений) - 1 ч. л.
  • Шампіньйони (свіжі) - 100 г

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4639.8 ккал

белкі574
г

жири149.5
р

вуглеводи255.2
г

Порції

     

ккал
2319.9 ккал


белкі287
г

жири74.8
р

вуглеводи127.6
р

100 г страви

     

ккал
90.1 ккал

белкі11.1
р

жири2.9
р

вуглеводи5
г


 

Рецепт «Весняні рулончики по-китайськи»:

Курячі грудки на смужки середнього розміру

І замаринуємо на пару годин з додаванням олії, соєвого соусу, лимонного соку, імбиря і часнику.

Морквину і черешковий селер нарізаємо соломкою,

Гриби крупно.


У розігрітому «ВОКу» або в сковороді обсмажуємо куряче філе, моркву, гриби, селеру і горошок з додаванням томата, соєвого соусу і рисового оцту, до готовності.

Листочки тесту «філо» (рецепти є на сайті, тому не буду на цьому затримуватися [a target = _ blank] http://www.povarenok.ru/re cipes/show/6540/[/a])
злегка змащуємо рослинним маслом з невеликим додаванням кунжутного (кілька крапель) за допомогою пензлика,
викладаємо трохи начинки,

І загортаємо, як на млинці.

Всі рулетики викладаємо у вогнетривку страву

І запікаємо в розігрітій духовці 200 ° C близько 15 хвилин.


Подаємо з соєвим або китайським соусом.
Рецепт китайського соусу тут [a target = _ blank] http:/ /www.povarenok.ru/re cipes/show/24840/[/a ]

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND