Курячі котлети з грибами

Залишилися в холодильнику 2 самотніх шампіньйони, і начебто нічого особливого з них не зробиш, але не пропадати ж їм...

Інгредієнти для «Курячі котлети з грибами»:

  • Фарш курячий - 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Шампіньйони - 2 шт
  • Крихітка хлібна - 0,5 стак.
  • Часник - 1-2 зуб.
  • Майонез - 1-2 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
204.1 ккал

белкі5.5
р

жири14.2
р

вуглеводи15.4
р

Порції

     

ккал
40.8 ккал


белкі1.1
г

жири2.8
р

вуглеводи3.1
г

100 г страви

     

ккал
113.4 ккал

белкі3.1
г

жири7.9
р

вуглеводи8.6
р


 

Рецепт «Курячі котлети з грибами»:

Нарізати дрібно цибулю, додати у фарш,
часник - через прес.

Гриби дрібно нарізати - у фарш

Додати хлібні крихти, майонез, сіль, перець - перемішати

Сформувати котлетки. Обсмажити з 2-х сторін на сковороді.
Я смажу так: спочатку на одному боці, потім перевертаю, зменшую трохи вогонь і накриваю кришкою. Виходить, що вони відразу пропарюються.


Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND