Огірковий салат по-іншому

Смачний, гостренький салатик. Побачила цей салат в передачі «Смак», давненько це було, якщо не помиляюся, готувала його Едіта П'єха. Поєднання продуктів здалося мені цікавим, і ось сьогодні я вирішила його приготувати. Може бути не зовсім точно, як готували його в передачі, не записала собі в блокнот, готувала по пам'яті. Мені особисто салат дуже сподобався. Спробуйте і ви.

Інгредієнти для «Огурічний салат по-іншому»:

  • Огірок - 5-6 шт
  • Квасоля консервована (червона) - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія рослинна - 2-3 ст. л.
  • Сухарики (або кірієшки) - 2 пач.
  • Перець чорний - 1/2 ч.

Час приготування: 20 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1107.5 ккал

белки
36.8 р

жири52.4
р

вуглеводи125.2
г

100 г страви

     

ккал
92.3 ккал

белкі3.1
г


жири4.4
р

вуглеводи10.4
р

 

Рецепт «Огірковий салат по-іншому»:

Цибулину почистити і дрібно нарізати.
Масло розігріти в невеликій сковороді і підсмажити цибулю до м'якості, не пережарювати.

Поки цибуля смажиться, ми ріжемо наші огірочки на кубики або на кружечки (напівкружечки), кому як подобається.

Квасоля злити через дуршлаг і промити холодною водою.

У мене сухарики домашнього приготування. Я брала 2 жменьки. Це можна відрегулювати за Вашим смаком, хто як любить-побільше сухариків або зовсім чуток.


Всі інгредієнти перекладаємо в одну чашку, перчим (солити не треба, так як всі продукти солоні) і перемішуємо.
Якщо вийшло суховато, можна додати масла або розсолу з огірків, як зробила я.
Салат готовий.
Приємного апетиту!!!

Салат можна також приготувати заздалегідь, але тоді сухарики додати тільки перед подачею на стіл, інакше вони розм'якнуть, і буде не так смачно.

Салат смачний, гостренький. Добре підходить до гриля, сьогодні у нас якраз був такий день. Але можна, звичайно, і просто на вечерю приготувати або, якщо раптово прийшли гості. Готується дуже швидко і просто.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND