Пиріг з двох видів тіста з м'ясною (рибною, овочевою) начинкою. Унікальне поєднання пісочного і млинного тесту. Простий у виготовленні, але приємний на смак, як гарячий, так і холодний.
Інгредієнти для «Пиріг від Пола Макартні»:
- Яйце куряче (куряче) - 1 шт
- Борошно пшеничне/Борошно (пшеничне) - 1,5 стак.
- Маргарин (вершковий-будь-який) - 0,5 пач.
- Розпушувач тіста - 1 ч. л.
- М'ясо (яловичина + свинина, баранина) - 500 г
- Цибуля ріпчаста (ріпчастий, середній розмір) - 5 шт
- Майонез (не жирний) - 7 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі28 |
жири82.1 |
вуглеводи164.1 |
Порції |
|||
ккал |
белкі7 |
жири20.5 |
вуглеводи41 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі2.3 |
жири6.8 |
вуглеводи13.6 |
Рецепт «Пиріг від Пола Макартні»:
Перше тісто у формі, начинка підготовлена.
Начинка викладена і залита другим тестом.
0, 5 пачки маргарину; 1 яйце; 1, 5 склянки борошна (просіяти); малу тріску солі; 0, 5 чайн. ложки розпушувача тіста
. Маргарин порубати, додати інші продукти - все вимісити, скатати в кулю і поставити в холод на 45 хв. Поки
1 тісто знаходиться в морозилці, приготуйте начинку і 2 тісто
. НАЧИНКА: 500 м. свинини (яловичини, баранини) нарізати не дуже великими кубиками та обсмажити до напівготовності. Окремо обсмажити 5 цибулин до світло-золотистого кольору. (сіль, перець і спеції за смаком)
, 2 ТІСТО: 3 яйця; 7 столових ложок майонезу; 0, 5 чайн. ложки розпушувача тіста розмішати міксером, туди ж додавати борошно до густоти сметани (консистенція як для млинців, оладів
) Приготування: У сковороду (форму) викласти 1 тісто розім'явши його по дну і бортиках. Змішати обсмажене м'ясо, цибулю і викласти на 1 тісто. Все залити 2 тестом, поставити в духовку на 45 хвилин (T0 млрд 180 -
200) ЩЕ НАЧИНКА: риба + капуста, курка + гриби, імпровізуйте!!! дано Вам основний рецепт. вага начинки близько 1916 600 грн будуть питання - всім відповім!!! рецепт випробуваний не однією людиною - Удачі!