Свинина "під шубкою" "

Моя варіація приготування свинячої шийки «» під шубкою «».

Інгредієнти для "Свинина" "під шубкою" ":

  • Свинина (шия) - 2 кг
  • Помідор (середній) - 6 шт
  • Сир твердий - 250 г
  • Майонез - 350 мл
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 4 шт
  • Приправа
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна (для змащення противника)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
7913.5 ккал


белкі381.4
р

жири680.9
р

вуглеводи78.4
р

100 г страви

     

ккал
218.6 ккал

белкі10.5
р

жири18.8
р


вуглеводи2.2
г

 

Рецепт "Свинина" "під шубкою" ":

М'яско помити і нарізати на порційні шматочки.
Посолити, поперчити і викласти на противагу (бажано, щоб шматочки знаходилися поруч один з одним) .
Лук почистити і нарізати.
Помідори нарізати кружечками.
Сир натерти на великій тірці.
М'яско зверху посипати улюбленою приправою (я люблю додавати суміш італійських трав).
Викласти на м'яско цибулю, на цибулю викласти помідори.

Полити гарненько майонезом.

Зверху посипати сиром.

Запікати близько 1 години 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND