Тістечка «Тірамісу»

Мій найпростіший варіант. Рецепт цих чудових тістечок підказали друзі з Німеччини. Дуже швидко, просто, а головне - смачно. Тепер завжди вдома є бісквітне печиво для «Тирамісу», і я часто його готую

Інгредієнти для «Тістечка» Тірамісу «»:

  • Вершки (жирність 35%) - 400 мл
  • Кава розчинна - 5-6 год.
  • Цукор (для кави 6 ч. л. + для крему 2/3 стак) - 1 стак.
  • Вода (гаряча для кави чашка 300 мл) - 2,5 шт
  • Печиво (бісквітне для Тірамісу) - 300 г
  • Шоколад молочний/Шоколад (для прикраси)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3508.1 ккал


белкі32.3
р

жири169.9
р

вуглеводи463
г

100 г страви

     

ккал
381.3 ккал

белкі3.5
р

жири18.5
р


вуглеводи50.3
г

Рецепт «Тістечка» Тірамісу «»:

Збити вершки з цукром до міцних піків. Приготувати каву. У мене на весь тортик йде 2,5 чашки (300 мл) міцної і не дуже солодкої кави, краще наливати в блюдце, так зручніше буде макати печиво

Ось так виглядає упаковка бісквітного печива (продається у нас в Метро)

А ось саме печиво

Беремо печиво, окунаємо в блюдці з кавою стороною без цукру на 2-3 секунди і укладаємо, перевертаючи, в глибоку форму шар

Змащуємо 1/3 частиною вершків. Так проробляємо ще 2 рази. Верхній шар вершків

Ставимо в холод на 3 години для просочування (можна довше). Дістаємо посипаємо какао або натертим шоколадом і нарізаємо на порційні тістечка. Перепрошую, що немає фото, у мене стадія охолодження. Приємного чаювання


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND