Полунична ніжність

Легкий у приготуванні, ніжний і смачний десерт. На конкурс «» Солодкий смак літа «».

Інгредієнти для «Полунична ніжність»:

  • Полуниця - 250 г
  • Йогурт (нежирний) - 150 г
  • Білок яєчний - 1 шт
  • Цукрова пудра (за смаком)
  • М'ята (для прикраси)

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
229.2 ккал

белкі8.6
р

жири2.8
р

вуглеводи44.7
р

Порції

     

ккал
76.4 ккал


белки
2.9 р

жири0.9
р

вуглеводи14.9
р

100 г страви

     

ккал
53.3 ккал

белкі2
г

жири0.7
р

вуглеводи10.4
р


 

Рецепт «Полунична ніжність»:

Беремо полуницю, додаємо до неї цукрову пудру і протираємо до стану пюре.

Полуничне пюре прогріваємо на повільному вогні (не даючи закипіти) протягом 5-8 хвилин.

Охолоджене пюре з'єднуємо з йогуртом і збиваємо до отримання однорідної маси.

Збиваємо яєчний білок до стійкої піни.


З'єднуємо білок з полуничним пюре і охолоджуємо.

Розкладаємо десерт в келихи і прикрашаємо листочками м'яти і подрібненою полуницею.

Приємного апетиту!!!!!!!!!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND