Ця страва ідеальна як для романтичної вечері, так і для багатолюдної вечірки.
Інгредієнти для «Піца з ковбасою»:
- Борошно пшеничне/Борошно - 240 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Дріжджі - 50 г
- Сіль - 1 ч. л.
- Вода - 100 г
- Ковбаса - 300 г
- Сир твердий (тертий) - 150 г
- Кетчуп - 150 г
- Маслини
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
Час приготування: 30 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі125.9 |
жири80.5 |
вуглеводи254.7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі10.4 |
жири6.7 |
вуглеводи21 |
Рецепт «Піца з ковбасою»:
Дріжджі розвести в 0, 5 л теплої води, додати яйце, перемішати, додати сіль. Замінити тісто консистенції густої сметани і поставити в холодильник на 1 - 2 години.
після чого тісто рівномірно розлити по противню, змащеному жиром, і поставити в духовку на 5 - 7 хвилин до утворення світло-золотистої корочки. Потім тісто вийняти, густо змастити його кетчупом. посипати тертим сиром і рівномірно викласти на нього дрібно нарізану ковбасу, цибулю нарізану кільцями і маслини.
Зверху піцу посипати тертим сиром і поставити в духовку і довести до готовності.