Піца з ковбасою

Ця страва ідеальна як для романтичної вечері, так і для багатолюдної вечірки.

Інгредієнти для «Піца з ковбасою»:

  • Борошно пшеничне/Борошно - 240 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Дріжджі - 50 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Вода - 100 г
  • Ковбаса - 300 г
  • Сир твердий (тертий) - 150 г
  • Кетчуп - 150 г
  • Маслини
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт

Час приготування: 30 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2209 ккал

белкі125.9
р

жири80.5
р

вуглеводи254.7
р

100 г страви

     

ккал
182.6 ккал

белкі10.4
р


жири6.7
р

вуглеводи21
г

 

Рецепт «Піца з ковбасою»:

Дріжджі розвести в 0, 5 л теплої води, додати яйце, перемішати, додати сіль. Замінити тісто консистенції густої сметани і поставити в холодильник на 1 - 2 години.

після чого тісто рівномірно розлити по противню, змащеному жиром, і поставити в духовку на 5 - 7 хвилин до утворення світло-золотистої корочки. Потім тісто вийняти, густо змастити його кетчупом. посипати тертим сиром і рівномірно викласти на нього дрібно нарізану ковбасу, цибулю нарізану кільцями і маслини.

Зверху піцу посипати тертим сиром і поставити в духовку і довести до готовності.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND