Рибні рулети в пікантному соусі з яблучними дольками

Ви смажили колись яблука? Я - вперше! Поєднання риби і смажених яблук смачне і незвичайне!

Інгредієнти для «Рибні рулети в пікантному соусі з яблучними дольками»:

  • Риба (біла (тріска, червоний окунь), філе) - 750 г
  • Вершки (або сметана) - 2 ст. л.
  • Петрушка (зелень) - 4 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 2 ст. л.
  • Бульйон (овочевий або вода) - 500 мл
  • Каррі (порошок) - 1 ст. л.
  • Сік лимонний
  • Яблуко (велике, краще солодке) - 2 шт
  • Сухарі панувальні/Панування - 1 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Цукор (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1723.5 ккал

белкі185
г

жири56.7
р

вуглеводи117.3
г

Порції

     

ккал
574.5 ккал


белкі61.7
р

жири18.9
р

вуглеводи39.1
г

100 г страви

     

ккал
93.2 ккал

белкі10
г

жири3.1
г

вуглеводи6.3
г


 

Рецепт «Рибні рулети в пікантному соусі з яблучними дольками»:

У мене було 3 рибних філе, я його розрізала вздовж і вийшло 6 ломтиків.
Філе збризкати лимонним соком, дати постояти кілька хвилин, потім приправити сіллю і перцем, змастити вершками і посипати зеленню петрушки (замінила на суху).

Скатати шматочки філе в рулетики і скріпити дерев'яними паличками.

Цибулю очисити, дрібно нарізати і обсмажити в вершковому маслі до прозорості. Додати борошно і каррі, завадячи, долити овочевий бульйон. Розкип'ятити соус і приправити сіллю і цукром. Рибні рулетики залишити в соусі на слабкому вогні на 15 хвилин.

Яблука очистити, нарізати гуртками і видалити серцевину.


Гуртки яблук обваляти в панувальних сухарях, обсмажити в вершковому маслі до м'якості.

Покласти рибні рулетики на тарілку і залити соусом. Подавати з рисом і дольками яблук.
Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND