Плюшки «Вітерець»

Легкі, солодкі плюшки, які нікого не залишать байдужими...

Інгредієнти для «Плюшки» Вітерець «»:

  • Яйце куряче - 6 шт
  • Сир - 300 г
  • Сіль - 1 трісок.
  • Цукор (+ для посипання) - 2.5 стак.
  • Сметана - 6 ст. л.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Олія рослинна (для змащення противника)
  • Яблуко - 1 шт
  • Борошно пшеничне/Борошно - 4 стак.

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 35

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
5712.8 ккал

белкі159.6
р

жири89.7
р

вуглеводи1070.4
р

Порції

     

ккал
163.2 ккал


белки
4.6 р

жири2.6
р

вуглеводи30.6
р

100 г страви

     

ккал
263.3 ккал

белкі7.4
р

жири4.1
г

вуглеводи49.3
р


 

Рецепт «Плюшки» Вітерець «»:

Змішуємо сметану і сир.

Кладемо яйця, цукор, соду, сіль і добре перемішуємо.

Ось таке воно виходить.

Додаємо борошно і замішуємо тісто.


З тіста формуємо ковбаски, дрібно їх ріжемо і формуємо кругляшки.

Противник змащуємо маслом і кладемо на нього наші кругляші. Посипаємо кожен цукром і втикаємо в нього по шматочку яблука, а можна і не втикати... Випікаємо при температурі 180 градусів 20 хв.

До них можна приготувати полунично -сметанний соус.

...

Ці готувалися на сковорідці.


Розріз.

...

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND