Рибний салат з креветками

Смачний і ситний салат, новий і цікавий смак. Просто ідеальний на святковий стіл і для любителів риби.

Інгредієнти для «Рибний салат з креветками»:

  • Хек - 1 шт
  • Креветки - 50 г
  • Перець солодкий червоний - 0.5 шт
  • Масліни - 8 шт
  • Сухарики - 30 г
  • УКРОП - 1 веточ.
  • Петрушка - 2 шинки.
  • Соус майонезний (соус Цезар ТМ МахеєвЪ) - 2 ст. л.
  • Перець чорний - 1 щепіт.
  • Сіль - до смаку
  • Сік лимонний - 1 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
979.6 ккал


белкі115.4
р

жири42.2
р

вуглеводи22.4
р

100 г страви

     

ккал
105.3 ккал

белкі12.4
р

жири4.5
р


вуглеводи2.4
р

 

Рецепт «Рибний салат з креветками»:

Підготувати інгредієнти для салату. Овочі помити і почистити. Рибу для цього салату можна взяти будь-яку морську і малокостну (мінтай, тріска, морський окунь і тд) У мене хек.

Зварити рибу, розібрати на шматочки філе, витягнувши всі кісточки. Креветки варити 1-2 хвилини, почистити від панцира. Полити рибу і креветки лимонним соком.

Солодкий перець нарізати кубиком, цибулю нарізати помільче, маслини колічками. Подрібнити зелень і додати в салат. До смаку поперчити і якщо потрібно посолити.

Заправити салат соусом Цезар ТМ МахеєвЪ.

При подачі посипати сухариками. Відразу ж подавати на стіл. Приємного апетиту!


 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND