Торт П'яна вишня

Влітку пекли багато тортиків, цей улюблений старшої племяшки, молодшим я його не давала)))

Інгредієнти для «Торт П'яна вишня»:

  • Яйце куряче (тісто) - 5 шт
  • Цукор (тісто) - 2 стак.
  • Сметана (тісто) - 2-3 ст. л.
  • Какао-порошок (тісто) - 2 ст. л.
  • Сода гашена оцтом (тісто) - 1,5 ч. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно (тісто) - 2 стак.
  • Молоко (крем) - 1,5 стак.
  • Цукор (крем) - 2 стак.
  • Масло вершкове (крем) - 450 г
  • Вишня («п'яні», крем) - 300 г
  • Шоколад молочний/Шоколад (прикраса) - 1 шт

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
9510.5 ккал


белкі99.5
р

жири459.9
р

вуглеводи1246
г

100 г страви

     

ккал
352.2 ккал

білкі3.7
р

жири17
г


вуглеводи46.1
г

 

Рецепт «Торт П'яна вишня»:

Починати треба з вишень, їх потрібно наполягати дві доби, потім видалити кіст

  ТестоВзбити 5 білків з цукром. Додати жовтки, сметану, какао, соду і борошно. Все ретельно перемішати і спекти 2 коржі і охолоди З
одного коржу акуратно виймаємо серединку, залишивши лише тонкі стінки. Другий розрізати на дві частини, верхню відкласти, а другу подрібнити і змішати з серединкою з першого шкіра.
Крем
Молоко і цукор розігріти на слабкому вогні, поки не розчиниться цукор. Масло збити і влити в нього тонкою струменею охолоджене молоко.
ЗбіркаВ
2/3 крему додати крихту з коржів і вишні, перемішати і наповнити цією масою порожній корж (начинки у мене вийшло багато, частина навіть не використовувала). Потім накрити рештою коржу і змастити залишками кремаУкрасити
торт на свій смак, я натерла чорний шоколад.
Дати настоятися нічку і приємного апетиту

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND