Картопля, запечена з беконом, під сирною шапкою

Ця страва може бути як основною, так і гарніром - дуже смачна, ароматна, ніжна! Спробуйте, не пошкодуєте, точно-точно!!! Мої гості навіть не зрозуміли, що це, відразу)))

Інгредієнти для «Картопля, запечена з беконом, під сирною шапкою»:

  • Картопля - 4 шт
  • Бекон (у нарізці) - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Зелень - 1 пуч.
  • Сіль

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
711.6 ккал

белки
36.9 р

жири14.1
р

вуглеводи108.7
р

Порції

     

ккал
355.8 ккал


белкі18.5
р

жири7.1
г

вуглеводи54.4
р

100 г страви

     

ккал
103.1 ккал

белкі5.3
р

жири2
г

вуглеводи15.8
р


 

Рецепт «Картопля, запечена з беконом, під сирною шапкою»:

Картопля нарізати, як вам більше подобається, і обсмажити майже до готовності на сильному вогні, до появи рум'яної корочки, в кінці посолити і викласти в форму
для запікання

Бекон нарізати і обсмажити в тій же олії, в якій готувалася картопля.

Викласти у форму поверх картоплі

Зелень подрібнити (я брала кріп і петрушку) і посипати нашу страву


Сир натерти і посипати їм весь пиріг

На 15 хвилин ставимо в духовку на 180-200 * С (поки сир не розплавиться) і, вуаля! Приємного
апетиту!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND