Печінка бразильською

Рецептик приготування ніжної печінки, готується просто і смачно!

Інгредієнти для «Печінка по-бразильськи»:

  • Олія рослинна
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Вино біле сухе - 150 мл
  • Печінка говяжжя - 500 г
  • Спеції
  • Борошно пшеничне/Борошно

Час приготування: 2900 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
780.8 ккал

белкі102.7
р

жири15.7
р

вуглеводи33.7
р

Порції

     

ккал
195.2 ккал


білкі25.7
р

жири3.9
р

вуглеводи8.4
р

100 г страви

     

ккал
88.7 ккал

белки
11.7 р

жири1.8
р

вуглеводи3.8
р


 

Рецепт «Печінка по-бразильськи»:

Для маринада змішуємо вино, сік лимона, терту цибулину, спеції (майоран і гострі спеції до смаку, чим гостріше, тим смачніше) і сіль.

Нарізати печінку ломтиками і замаринувати на 2 доби.

Потім ломтики печінки слід обваляти злегка в борошні

І обсмажити в олії до готовності.

У бразильському варіанті в кінці смаження додати розім'ятий банан, сбрызнуть його лимонним соком, обережно перемішати і зараз же подати на стіл з розсипчастим рисом.

Я смажені банани не люблю, тому подавала просто з відвареною картоплею, зеленою цибулею і кропом:)


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND