Запіканка на вечерю

Зібрала в купу різно-всякі смачні продуктові залишки і запекла до вечері.

Інгредієнти для «Запіканка до вечері»:

  • Сир твердий (тертий) - 100 г
  • Сир м'який (типу Філадельфії) - 500 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Кабачок (середній) - 1 шт
  • Шинка (або бекон, залишки) - 100 г
  • Брокколі - 400 г
  • Борошно пшеничне/Борошно - 4 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2185.3 ккал


белкі98.1
р

жири139.4
р

вуглеводи134.8
р

100 г страви

     

ккал
131.6 ккал

белки
5.9 р

жири8.4
р


вуглеводи8.1
г

Рецепт «Запіканка до вечері»:

У підсоленій воді відварюємо броколі не більше 5 хвилин, прямо з «ногами», не розбираємо на суцвіття, все пускаємо в хід!

Кабачок трьом на великій терці.

До кабачка відправляємо нарізану броколі, тертий сир і шинку.

Додаємо м'який сир, яйця і борошно. Вимішуємо.

Виливаємо у форму для запікання.
Випікаємо при 180 градусах хвилин 40-45.

Щоб ось так підрум'янилося.


У гарячому вигляді запіканка рідкувата через сир і малу кількість борошна, треба їй дати охолонути.
Але коли вона охолоне, то добре ріжеться і тримає форму.
Ми, правда, чекати не стали і слопали з великим задоволенням і так!:-D

Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND