Торт вишневий

Schwarzwаеlder Joghurt-Kirsch-Torte. Захотілося чогось нового, а тут під руку попався новий журнал, і там я зустріла його... Дуже смачний, ніжний, соковитий - прикрасить будь-який святковий стіл. З'явившись на вашому столі один раз, він буде приходити часто.

Інгредієнти для «Торт вишневий»:

  • Корж (бісквітний) - 500 г
  • Вишня (720 мл) - 1 стак.
  • Крохмаль - 30 г
  • Цукор - 100 г
  • Сік ягідний - 4 ст. л.
  • Йогурт - 350 г
  • Ванілін - 1 пакет.
  • Желатін - 10 г
  • Вершки - 600 мл
  • Загуститель для вершків - 1 пакет.

Час приготування: 180 хвилин


Кількість порцій: 16

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4325.4 ккал

белкі67.8
р

жири242.5
р

вуглеводи467.9
р

Порції

     

ккал
270.3 ккал


белкі4.2
р

жири15.2
р

вуглеводи29.2
г

100 г страви

     

ккал
240.3 ккал

білкі3.8
р

жири13.5
р

вуглеводи26
г


 

Рецепт «Торт вишневий»:

Бісквіт поділити на 3 коржі.
Один з отриманих коржів покласти в форму 26   Злити
сік з вишні (сік не виливати)
.4 ст. л. вишневого соку перемішати з крохмалом. У сік, що залишився, додати 50 гр цукру, поставити на вогонь і дати закипіти, додати крохмаль (той, що ми розводили з 4 ст. л. соку), варити 2-3 хв. Потім
додати в наш кисіль вишню, але залишити 16 шт. на прикрасу торта. Остудити. Викласти вже гостілу вишню у формі купола на бісквіт
. Покласти зверху 2-й бісквіт, злегка притиснути

. Йогурт, 50 гр цукру, ванілін, желатин змішати
. Збити 400 мл вершків і додати в желатинову масу.2/3
частини крему викласти на торт, покласти 3-й корж і викласти крем, що залишився
. Остудити протягом 3 годин

. Вершки, що залишилися, збити з закріпителем для крему
. Прибрати форму, прикрасити краї і верх торта і прикрасити вишнею і тертим шоколадом
. І наш тортик готовий






!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND