Schwarzwаеlder Joghurt-Kirsch-Torte. Захотілося чогось нового, а тут під руку попався новий журнал, і там я зустріла його... Дуже смачний, ніжний, соковитий - прикрасить будь-який святковий стіл. З'явившись на вашому столі один раз, він буде приходити часто.
Інгредієнти для «Торт вишневий»:
- Корж (бісквітний) - 500 г
- Вишня (720 мл) - 1 стак.
- Крохмаль - 30 г
- Цукор - 100 г
- Сік ягідний - 4 ст. л.
- Йогурт - 350 г
- Ванілін - 1 пакет.
- Желатін - 10 г
- Вершки - 600 мл
- Загуститель для вершків - 1 пакет.
Час приготування: 180 хвилин
Кількість порцій: 16
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі67.8 |
жири242.5 |
вуглеводи467.9 |
Порції |
|||
ккал |
белкі4.2 |
жири15.2 |
вуглеводи29.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
білкі3.8 |
жири13.5 |
вуглеводи26 |
Рецепт «Торт вишневий»:
Бісквіт поділити на 3 коржі.
Один з отриманих коржів покласти в форму 26 Злити
сік з вишні (сік не виливати)
.4 ст. л. вишневого соку перемішати з крохмалом. У сік, що залишився, додати 50 гр цукру, поставити на вогонь і дати закипіти, додати крохмаль (той, що ми розводили з 4 ст. л. соку), варити 2-3 хв. Потім
додати в наш кисіль вишню, але залишити 16 шт. на прикрасу торта. Остудити. Викласти вже гостілу вишню у формі купола на бісквіт
. Покласти зверху 2-й бісквіт, злегка притиснути
. Йогурт, 50 гр цукру, ванілін, желатин змішати
. Збити 400 мл вершків і додати в желатинову масу.2/3
частини крему викласти на торт, покласти 3-й корж і викласти крем, що залишився
. Остудити протягом 3 годин
. Вершки, що залишилися, збити з закріпителем для крему
. Прибрати форму, прикрасити краї і верх торта і прикрасити вишнею і тертим шоколадом
. І наш тортик готовий
!