Хліб з сиром і сирокопченою ковбасою

Цей хлібок спробувала у подружки, дуже він мені сподобався! Спробуйте і ви.

Інгредієнти для «Хліб з сиром і сирокопченою ковбасою»:

  • Борошно пшеничне/Борошно - 250 г
  • Борошно пшеничне/Борошно (з відрубами) - 250 г
  • Вода - 330 г
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Сіль - 1.5 ч. л.
  • Ковбаса (сирокопчена, порізати невеликими кубиками) - 2 ст. л.
  • Сир твердий (тертий) - 2 ст. л.
  • Дріжджі (швидкодіючі) - 1,5 ч. л.
  • Часник (подрібнений, можна сухий гранульований - 1 ч. л) - 1 зуб.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2398.5 ккал


белки
62.7 р

жири49.9
р

вуглеводи432
г

100 г страви

     

ккал
228.4 ккал

белкі6
г

жири4.8
р


вуглеводи41.1
г

 

Рецепт «Хліб з сиром і сирокопченою ковбасою»:

Всі інгредієнти укладаємо в чашу хлібопічки в установленому інструкцією порядку.
Виставляємо режим "Основний" "(3 години 40 хвилин). Колір корочки середній.
Борошно з відрубами можна зробити вдома: 3 частини пшеничного борошна + 1 частину відрубів.

Вага хлібушка близько 700 грам, якщо хочеться буханець більшого розміру, то кількість продуктів збільшити наполовину.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND