Цей хлібок спробувала у подружки, дуже він мені сподобався! Спробуйте і ви.
Інгредієнти для «Хліб з сиром і сирокопченою ковбасою»:
- Борошно пшеничне/Борошно - 250 г
- Борошно пшеничне/Борошно (з відрубами) - 250 г
- Вода - 330 г
- Олія рослинна - 2 ст. л.
- Цукор - 2 ст. л.
- Сіль - 1.5 ч. л.
- Ковбаса (сирокопчена, порізати невеликими кубиками) - 2 ст. л.
- Сир твердий (тертий) - 2 ст. л.
- Дріжджі (швидкодіючі) - 1,5 ч. л.
- Часник (подрібнений, можна сухий гранульований - 1 ч. л) - 1 зуб.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири49.9 |
вуглеводи432 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі6 |
жири4.8 |
вуглеводи41.1 |
Рецепт «Хліб з сиром і сирокопченою ковбасою»:
Всі інгредієнти укладаємо в чашу хлібопічки в установленому інструкцією порядку.
Виставляємо режим "Основний" "(3 години 40 хвилин). Колір корочки середній.
Борошно з відрубами можна зробити вдома: 3 частини пшеничного борошна + 1 частину відрубів.
Вага хлібушка близько 700 грам, якщо хочеться буханець більшого розміру, то кількість продуктів збільшити наполовину.