Для любителів сирих шампіньйонів - салат з помідорами, проростками, салатним перцем і в'яленою журавлиною під йогуртовим соусом. За ідею використання журавлини в салатах - окреме спасибі Яночці «» seemelody «»!
Інгредієнти для «Салат з помідорів зі свіжими шампіньйонами»:
- Помідор (великий) - 3-4 шт
- Шампіньйони (сирі, великі) - 3-4 шт
- Цибуля ріпчаста (або зелена) - 1 шт
- Паростки (бурякові або будь-які інші) - 30 г
- Перець болгарський (зелений) - 1 шт
- Соус (йогуртовий або будь-яка інша салатна заправка) - 150 г
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 3
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі9.3 |
жири1.8 |
вуглеводи29.8 |
Порції |
|||
ккал |
белкі3.1 |
жири0.6 |
вуглеводи9.9 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі1.4 |
жири0.3 |
вуглеводи4.4 |
Рецепт «Салат з помідорів зі свіжими шампіньйонами»:
Помідори і шампіньйони нарізають крупно і тонко по довжині,
очищений цибуля - тонкими кільцями.
Зверху - тонкі півкільця очищеного салатного перцю і проростки.
Заправити салатним соусом.
Соус звичайно ж можна використовувати будь-який, до смаку, але мені подобається поєднання свіжих шампіньйонів з вершковим, сметаним або йогуртовим соусом.
[a target = _ blank] https://www.povarenok.ru/recipes/show/27829/[/a]