Розсольник «Деревенський»

Цей супчик добре підійде в спекотну погоду, коли полювання чогось кисленького і свіжого.

Інгредієнти для «Розсольник» Деревенський «»:

  • Картопля - 3 шт
  • Огірок - 4 шт
  • Крупа перлова (замочити на 2 години в холодній воді) - 0,5 стак.
  • М'ясо (будь-яке) - 300 г
  • Морква - 2 шт
  • Зелень
  • Приправа - за смаком

Час приготування: 2 хвилин


Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1081.2 ккал

белкі14.9
р

жири1.3
р

вуглеводи103.2
р

Порції

     

ккал
216.2 ккал


белкі3
г

жири0.3
р

вуглеводи20.6
р

100 г страви

     

ккал
78.9 ккал

белкі1.1
г

жири0.1
г

вуглеводи7.5
г


 

Рецепт «Розсольник» Деревенський «»:

Відварюємо м'ясо 1 годину

Додаємо перлову крупу і варим 30 хвилин

Ріжемо картоплю і опускаємо в каструлю, варимо 20 хвилин.

Ріжемо огірки, кладемо в каструлю.


Додаємо розсол

Нарізаємо дрібно зелень і теж туди,
робимо обсмажку, цибулю і моркву пасуємо на вершковому маслі.

Все по-черговому кладемо в каструльку і варим до готовності.

Приємного апетиту.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND