Ванільні колічки

Вийшло розсипчасте і ароматне печиво. Пригощайтеся!!!

Інгредієнти для «Ванільні колечки»:

  • Масло вершкове - 150 г
  • Цукрова пудра - 0,5 стак.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Ванільна есенція - 0,5 ч. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 1,5 стак.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Міндаль (рубаний) - 6 ч. л.

Час приготування: 40 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2030.8 ккал

белкі30.6
р

жири155.3
р

вуглеводи129
г

100 г страви

     

ккал
483.5 ккал

белкі7.3
р


жири37
г

вуглеводи30.7
р

 

Рецепт «Ванільні колечки»:

У широкому посуді збити вершкове масло з 0,3 ст. цукрової пудри до легкої, повітряної консистенції.

Додати яйце і ванільну есенцію.
В отриману суміш просіяти борошно і розпушувач.
Вимісити тісто до однорідної маси

З тіста скатати кульки величиною з грецький горіх.
Сформувати з них ковбаски і з'єднати кінці так, щоб вийшли колечки.
Розкласти кільця на противагу, покритий папером для випічки.

Посипати рубаним мигдалем.


Випікати при температурі 180 градусів приблизно 20-25 хвилин.
Готові колечки посипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND