Кондитерська ковбаса «Московська»

Простий і смачний десерт. У кожної господині знайдеться в холодильнику пачка вершкового масла і банку згущеного молока. А какао-порошок і печиво можна купити в будь-якому супермаркеті.

Інгредієнти для «Кондитерська ковбаса» Московська «»:

  • Печиво - 400 г
  • Масло вершкове - 180 г
  • Молоко згущене - 3 ст. л.
  • Цукрова пудра (з гіркою) - 3 ст. л.
  • Какао-порошок (алкалізований какао) - 3 ст. л.
  • Фундук - 1/3 стак.

Час приготування: 60 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4894.8 ккал

белкі82.2
р

жири325.9
р

вуглеводи412.7
р

100 г страви

     

ккал
515.2 ккал

белкі8.7
р


жири34.3
р

вуглеводи43.4
р

 

Рецепт «Кондитерська ковбаса» Московська «»:

У мисці з'єднати всі сухі інгредієнти: какао-порошок (3 ст. ложки), цукрову пудру (3 ст. ложки).

Додати в суху суміш згущене молоко (3 ст. ложки). Суміш розмішати до однорідного стану.

Додати розм'якшене (кімнатної температури) вершкове масло. Суміш добре вимішати.

Фундук підсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Почистити. Нарізати на шматочки. Додати до масляної суміші нарізані горіхи. Печиво розділити на дві частини. Більшу частину помістити в блендер, пробити до дрібної крупки. Меншу частину печива поламати на великі шматочки. Додати печиво до масляної суміші. Суміш добре вимішати.


На лист фольги або харчової плівки викласти приготовлену шоколадну суміш.

Згорнути в щільну ковбаску. Краї закріпити. Помістити ковбаску в холодильник на кілька годин до повного застивання.

Готову кондитерську ковбасу нарізати на ломтики.

Приємного чаювання!

 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND