Круасанчики

Ніжні, смачні невеликого розміру круссанчики з різними начинками. З'їдаються в перший же вечір дітьми і чоловіком! Тісто схоже на шарове. Смачно!!!! ДУЖЕ просто у виготовленні.

Інгредієнти для «Круассанчики»:

  • Дріжджі (сухі швидкорозчинні) - 1 пач.
  • Молоко (тепле) - 3/4 стак.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Маргарін (по 180-200 грам) - 2 пач.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне/Борошно - 4-5 стак.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Мармелад (звичайний жовтий, зелений, червоний тощо) - 250 г
  • Молоко згущене (варене) - 0,5 бан.

Час приготування: 80 хвилин


Кількість порцій: 96

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
6487.8 ккал

белкі106.4
р

жири330.6
р

вуглеводи763.7
р

Порції

     

ккал
67.6 ккал


белкі1.1
г

жири3.4
р

вуглеводи8
г

100 г страви

     

ккал
271.5 ккал

белкі4.5
р

жири13.8
р

вуглеводи32
г


 

Рецепт «Круасанчики»:

Дріжджі розвести в молоці плюс 2 ст. л. цукру. Розтопити маргарин і трохи остудити, щоб був теплий. Окремо підіймати 3 яйця.

У теплий маргарин ввести дріжджі, збиті яйця і просіяне борошно. Все ретельно вимісити, тісто не буде чіплятися до рук, воно буде жирненьким. Розділити тісто на частини. Я ділю на 8 частин. Викласти тісто на тарілку або дошку і поставити в холодильник на 40 -60 хвилин.

Потім порцію розкочувати в круглий лепешку. Розрізати на сектори, спочатку пелюш на 4 частини, потім кожну четвертинку на 3 частині. На широку частину класти начинку (або порізаний шматочками мармелад, або трохи згущенки) і згорнути рогаликом.

Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору. Круасанчики збільшуються в розмірах, тому не треба класти занадто щільно. При бажанні можна посипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND