Восьминог з макаронами

Переглянувши всі рецепти перших страв з морепродуктів, прийшла на диво, можна знайти все, крім... восьминога. Так от, сьогодні у нас на перше восьминог з макарошками. Приступаємо...

Інгредієнти для «Восьминог з макаронами»:

  • Сіль (за смаком)
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Олія оливкова - 150 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Макаронні вироби/Макарони - 250 г
  • Восьминог - 1 кг
  • Перець білий (за смаком)

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2667 ккал

белкі168.3
р

жири162.8
р

вуглеводи122.7
р

Порції

     

ккал
533.4 ккал


белки
33.7 р

жири32.6
р

вуглеводи24.5
г

100 г страви

     

ккал
166.7 ккал

белкі10.5
р

жири10.2
р

вуглеводи7.7
р


 

Рецепт «Восьминог з макаронами»:

Мені сьогодні пощастило, сусідка принесла вже готового восьминога, тобто вареного, чищеного і різаного.а
так - потрібно розморозити восьминога, добре промити і відварити в невеликій кількості води, поки не стане м'яким.очистити
від шкіри, але не сильно, і нарізати на шматочки.

Ріжемо цибулю на дрібні шматочки і обсмажуємо на оливковій олії. Давимо
шматочки восьминога і смажимо ще 5 хв.

Додаємо томат-пасту, макарони (маленькі ріжки),
перчим, солимо і гасимо ще 5 хв.

Додаємо воду, щоб покривало макарони приблизно в 2 рази


Варимо страву на середньому вогні до тих пір, поки макарони не ввібрають всю воду.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND