Домашня ковбаса (куряча)

Перший раз у житті робила ковбасу. Вийшло обалденно Тепер буде «» коронна «» страва!

Інгредієнти для «Домашня ковбаса (куряча)»:

  • Курка (окорочка) - 2 кг
  • Часник - 5-7 зуб.
  • Гірчиця (цільні зерна) - 1 пакет.
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Кишки - 3-4 шт
  • Каррі

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2811.7 ккал


белки
404.6 р

жири88.5
р

вуглеводи99.9
р

100 г страви

     

ккал
114.8 ккал

белкі16.5
р

жири3.6
р


вуглеводи4.1
г

Рецепт «Домашня ковбаса (куряча)»:

З окорочків обрізати м'ясо. Окремо зняти жир і шкурку (у мене було 6 середніх окорочків).

Ось такий ніж для м'ясорубки...

Перекручуємо жир з окорочків. А м'ясо - через велику решітку. Додаємо подрібнений часник, сіль, перець, каррі, гірчицю. Залишаємо маринуватися на кілька годин. Гарненько вимішуємо...

Підготовлені кишки (чистити кишки мені не сподобалося... приємного мало, але воно того варте) починаємо фаршем, за допомогою спеціальної насадки. Зав'язуємо кінці і укладаємо на противагу.

Ставимо в розігріту духовку хвилин на 15. Дістаємо і злегка проколюємо ковбаски голкою (що б не лопнули).

Запікаємо до рум'яності...


Остужаємо і викладаємо на тарілку!

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND