Кисло-солона... ароматний закусончик.
Інгредієнти для «Закуска під горілочку»:
- Алича (свіжа) - 500 г
- Часник - 5-6 зуб.
- Сіль (за смаком)
- Базилік (свіжий, 3-4 гілочки)
- Укроп (свіжий, 3-4 гілочки)
Час приготування: 30 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі8.8 |
жири0.6 |
вуглеводи70.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі1.4 |
жири0.1 |
вуглеводи11.4 |
Рецепт «Закуска під горілочку»:
Торік виставляла рецепт [url] http://www.pova renok.ru/recipes/sho w/7087/[/url],
різниця в 2-х деталях: немає вишні, і в цьому рецепті алича розтирається.
Відбиваємо аличу (ступкою, у кого немає, як у моєму випадку, залізною тяпкою), щоб відокремилися кісточки.
Потім вручну відокремити м'якість від кісток (де не вийшла кісточка)
Нарізаємо зелень, кладемо в кінці
Часник (зубчики) кладемо цілими до аличової маси
І продовжуємо відбивати разом. Ні в якому разі не користуйтеся блендером, весь смак - в ручній «відбивці»
В кінці кладемо зелень, сіль. Добре перемішати.
Відразу побачите, як маса почне пускати сік.
Можна приготувати, покласти в банку, закрити і залишити в холодильнику до моменту користування.