Закуска під горілочку

Кисло-солона... ароматний закусончик.

Інгредієнти для «Закуска під горілочку»:

  • Алича (свіжа) - 500 г
  • Часник - 5-6 зуб.
  • Сіль (за смаком)
  • Базилік (свіжий, 3-4 гілочки)
  • Укроп (свіжий, 3-4 гілочки)

Час приготування: 30 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
306.6 ккал

белкі8.8
р

жири0.6
р

вуглеводи70.4
р

100 г страви

     

ккал
49.5 ккал

белкі1.4
р


жири0.1
г

вуглеводи11.4
р

 

Рецепт «Закуска під горілочку»:

Торік виставляла рецепт [url] http://www.pova renok.ru/recipes/sho w/7087/[/url],
різниця в 2-х деталях: немає вишні, і в цьому рецепті алича розтирається.

Відбиваємо аличу (ступкою, у кого немає, як у моєму випадку, залізною тяпкою), щоб відокремилися кісточки.

Потім вручну відокремити м'якість від кісток (де не вийшла кісточка)

Нарізаємо зелень, кладемо в кінці


Часник (зубчики) кладемо цілими до аличової маси

І продовжуємо відбивати разом. Ні в якому разі не користуйтеся блендером, весь смак - в ручній «відбивці»

В кінці кладемо зелень, сіль. Добре перемішати.
Відразу побачите, як маса почне пускати сік.

Можна приготувати, покласти в банку, закрити і залишити в холодильнику до моменту користування.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND