Булочки з яблучним джемом

М'які, ароматні булки за старим перевіреним рецептом! Так завжди готувала моя свекруха, тепер і я пеку тільки так.

Інгредієнти для «Булочки з яблучним джемом»:

  • Дріжджі (свіжі) - 25 г
  • Цукор (у тісто і 2 ст.л. в їжу) - 1/3 стак.
  • Яйце куряче (2 в тісто і 1 для змащування) - 3 шт
  • Маргарін - 50 г
  • Молоко (свіже або сироватка) - 1 стак.
  • Кефір (можна сметану) - 1/3 стак.
  • Борошно пшеничне/Борошно (дивитися по консистенції) - 4 стак.
  • Джем - 1 стак.
  • Крохмаль - 1 ч. л.
  • Ваніль (у тісто)
  • Сіль (у тісто - тріска)
  • Вода (тепла, кип'яченая) - 1/3 стак.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
5080.6 ккал


белкі113
г

жири59.8
р

вуглеводи1027.8
р

100 г страви

     

ккал
224.8 ккал

белкі5
г

жири2.6
р


вуглеводи45.5
г

 

Рецепт «Булочки з яблучним джемом»:

У тепле молоко додати дріжджі. Розчинити. Додати кефір, 2 яйця, розтоплений маргарин, цукор, сіль і ваніль. Додати поступово просіяне борошно. Вимісити м'яке, еластичне тісто. Залишити на 2 години і зробити пару обмінок.

Тепер займемося джемом [i] (я його готую сама за цим рецептом: https://www.povarenok.ru/recipes/show/48855/) [/i]
додати крохмаль (щоб при випіканні начинка не витікала) і добре перемішати,

розділити тісто на кульки і добре «» викотати «»,

накрити кульки, щоб не підсихали. Берем один, раскатываем, кладем начинку (примерно 1 ч.л.) и делаем надрезы,

продіваємо один край в інший,


викладаємо булочки на противір

і залишаємо на 20 хв. для розстійки.
На фото видно, як добре вони підходять. Змастити яйцем і відправити в добре нагріту духовку 190 град. на 40 хв.

Тим часом 2 ст.л. цукру додати у воду, добре перемішати до розчинення. Коли булки дістали з духовки, добре промазати або сбрызнуть цією солодкою водичкою. Накрити рушником і дати охолонути.
Таким чином, булочки пропаряться і довше будуть залишатися м'якими.

Тепер наливаємо молока і починаємо отримувати задоволення
!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND