Дим-Лама

Те що треба на природі!!!!

Інгредієнти для «Дим-Лама»:

  • М'ясо (будь-яке) - 0,5 кг
  • Морква - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Капуста білокачанна/Капуста (листя) - 2
  • Картопля - 4-5 шт
  • Гриби - 200 г
  • Сало - 200 г

Час приготування: 80 хвилин


Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2244.9 ккал

белки
26.8 р

жири180.1
г

вуглеводи139.9
р

Порції

     

ккал
449 ккал


белкі5.4
р

жири36
г

вуглеводи28
г

100 г страви

     

ккал
172.7 ккал

белкі2.1
г

жири13.9
р

вуглеводи10.8
р


 

Рецепт «Дим-Лама»:

Для приготування потрібен казанок, на дно кладемо дрібно порізане сало.

Далі все просто викладаємо 1 шар 2-3 листа капусти, а далі шар м'яса, не дуже дрібно порізаного, посолити поперчити (пощедрій).

Шар цибулі, потім морквина.

Шар грибів, шар картоплі.


Потім все повторити......

Ставимо на великий вогонь на 5 хвилин (без води).

Потім гасимо на малюсенькому приблизно 1 годину. У цей час охолоджуємо горілочку!! Приємного!!!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND