Рибний суп з горошком

Варіація на тему вухи - швидкий і смачний суп

Інгредієнти для «Рибний суп з горошком»:

  • Аркуш лавровий - 1 шт
  • Олія оливкова - 1-2 ст. л.
  • Сік лимонний - 0,5-1 год.
  • Горошок зелений (заморожений) - 100 г
  • Креветки - 500 г
  • Філе рибне (тілапія) - 2 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль (+ перець, за смаком)
  • Оливки чорні
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
  • Вода (гаряча) - 4 стак.
  • Укроп

Час приготування: 15 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1213.2 ккал

белки
176.8 р

жири48.8
р

вуглеводи19.3
г

Порції

     

ккал
303.3 ккал


белкі44.2
р

жири12.2
р

вуглеводи4.8
р

100 г страви

     

ккал
56.7 ккал

белкі8.3
р

жири2.3
р

вуглеводи0.9
р


 

Рецепт «Рибний суп з горошком»:

Креветки и рыбу разморозить, промыть, высушить.
рыбу разрезать на кусочки, креветки кладем так - в кастрюлю, посолить, поперчить, кладем еще луковицу и лавровый лист, варим минут 5.
потом вливаем лимонный сок, оливковое масло - прокипятить, добавляем горошек, измельченный очек и постым минут 5 до готовности

,

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND