Жовтий десерт

Не вмію я працювати з желатином, але руки самі до нього тягнуться. Вирішила порадувати чоловіка, який прийде пізно ввечері, таким ось невигадливим десертом. Незвичайного в ньому нічого немає, але все ж...

Інгредієнти для «Жовтий десерт»:

  • Борошно пшеничне/Борошно (для бісквіту) - 4 ст. л.
  • Какао-порошок (для бісквіту) - 1,5 ст. л.
  • Сода (для бісквіту, тріска)
  • Яйце куряче (для бісквіту) - 1 шт
  • Цукор (для бісквіту - 4 ст.л., для желе - 3-4 ст.л.) - 7-8 ст. л.
  • Ванілін (2 тріски)
  • Сметана (для желе) - 1 стак.
  • Желатін (^ Оеткер, для желе) - 1 ч. л.
  • Вода (1/4стак. - для желатину, 3 ст.л. - для бісквіту)
  • Вишня (заморожену розморозити, жменю)
  • Олія рослинна (для бісквіту) - 3 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2167.1 ккал

белкі41.5
р

жири102.4
р

вуглеводи270.9
р

Порції

     

ккал
1083.6 ккал


белки
20.8 р

жири51.2
р

вуглеводи135.5
г

100 г страви

     

ккал
318.7 ккал

белкі6.1
г

жири15.1
г

вуглеводи39.8
р


 

Рецепт «Жовтий десерт»:

1. БІСКВІТ - змішати борошно, какао, цукор (4ст. л), соду, ванілін в одній мисці.
А яйце, воду (3ст. л) і олія - в іншій.
Вміст мисок перемішати, вилити в посуд для мікрохвильовки і випікати на повній потужності 7 хвилин. У мене мікро з конвекцією, я випікаю в комбінованому режимі - конвекція 180 гW, мікрохвилі - 360W.Бісквіт

вийняти, остудити і порізати на шматки.2

. ЖЕЛЕ - Желатін замочити у воді (1/4 стак.),
сметану перемішати вінчиком з цукром (3-4 ст. л.) і ваніліном.
СМЕТАНУ ЗАВАЖАТИ ВІНЧИКОМ, ТАК ЦУКОР ШВИДШЕ РОЗЧИНИТЬСЯ, І МАСА НЕ СТАНЕ РІДКОЮ (ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ І СМЕТАННИХ КРЕМІВ!) .

3. ЗБІРКА - сметанный крем перемешать с кусочками бисквита,
выложить массу в форму, покрытую пленкой,
вдавить в разные места вишенки и отправить в холодильник застывать. Через пару годин можна їсти.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ! Робити швидше, ніж я писала)))

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND