Гаспачо з черешні з томатом «Том і Черрі»

Рецепт цього незвичайного десерту виявився в журналі «Пікар». Моя цікавість не могла залишити її без уваги. Результат просто вразив... Кислинка томата змушує зовсім по-іншому «заграти» смак черешні, а кориця та імбир надають цьому гаспачо оксамитовий, солодкий і одночасно гострий смак. Нічого подібного я раніше не пробувала!

Інгредієнти для «Гаспачо з черешні з томатом» Том і Черрі «»:

  • Черешня (або вишня) - 150 г
  • Помідор (або 1 маленький, або 4 шт. помідорок «черрі») - 75 г
  • Мед - 1,5 ст. л.
  • Цукор - 1 ч.
  • Імбир - 1/2 ч.
  • Кориця - 1/4 ч.

Час приготування: 20 хвилин


Кількість порцій: 1

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
264.4 ккал

білкі2.6
р

жири1.2
р

вуглеводи62.8
р

100 г страви

     

ккал
94.4 ккал


белки
0.9 р

жири0.4
р

вуглеводи22.4
р

 

Рецепт «Гаспачо з черешні з томатом» Том і Черрі «»:

З такої кількості черешні і томатів виходить приблизно 200 мл. гаспачо.

Почнемо з того, що очистимо черешні від кісточок.

Тепер за допомогою дрібної тьорки або блендера робимо пюре з черешні і томата. Помідор перетираємо без шкірки, а черешню можна з нею.


У готове пюре додаємо мід, цукор, корицю та імбир.
Не забувайте, що у кориці та імбиря дуже «яскравий» смак, тому постарайтеся суворо дотримати пропорції.

Все ретельно перемішуємо і ставимо охолоджуватися в холодильник хвилин на 10.

Виливаємо в відповідний посуд і подаємо до столу.
Їсти можна чайною ложкою або просто пити зі стаканчика.
Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND