Ікра з синіх по-одеськи

У всіх одеських сім'ях ця страва подається на стіл влітку.

Інгредієнти для «Ікра з синіх по-одеськи»:

  • Баклажан (вибирайте м'ясисті) - 6 шт
  • Перець болгарський - 8 шт
  • Помідор (середній) - 12 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль (тріска)
  • Олія рослинна - 3 ст. л.
  • Цукор

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 10

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1417.9 ккал

белкі34.2
р

жири45
г

вуглеводи1116.2
р

Порції

     

ккал
141.8 ккал


белкі3.4
р

жири4.5
р

вуглеводи111.6
р

100 г страви

     

ккал
33.8 ккал

белки
0.8 р

жири1.1
г

вуглеводи26.6
р


 

Рецепт «Ікра з синіх по-одеськи»:

На противагу укласти промиті обсушені баклажани і перці.

Запікати хвилин 20 при температурі 180. Охолодити.

Баклажани розрізати навпіл і ложкою витягнути м'якоть.

Перці почистити - зняти шкурку, видалити насіння.


Помідори помити, почистити цибулю і часник.

Всі овочі перемолоти на м'ясорубці, видавити часник, додати спеції і олію. Подавати як соус до тальятели або як закуску-в піалі.
Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND