Квасоля в томатно-горіховому соусі

До посту, до того ж дуже смачно:) Цей рецепт знайомий батюшка в церкві розповів:)

Інгредієнти для «Квасоля в томатно-горіховому соусі»:

  • Квасоля - 1 стак.
  • Горіхи волоські - 1/2 стак.
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 шт
  • Томатна паста (густа) - 1 ст. л.
  • Часник - 3-4 зуб.
  • Перець чорний
  • Сіль

Час приготування: 180 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1645.3 ккал

белкі69
г

жири84.7
р

вуглеводи159.4
р

100 г страви

     

ккал
293.8 ккал

белкі12.3
р


жири15.1
г

вуглеводи28.5
г

 

Рецепт «Квасоля в томатно-горіховому соусі»:

1. Квасоля замочити в холодній воді так, щоб вода покривала квасолю. Через 10 годин у тій же воді поставити варить.
2. Як закипить, додати 1/2 ч. л. солі. Варити 2 години, поки води не залишиться в 2 рази менше, ніж готової квасолі. Якщо води більше, то зайву воду злить.3
. Соус:Цибулю
порізати. Окремо на сковороді обсмажити на маслі. До цибулі додати томатну пасту (розвести теплою водою, щоб півсклянки вийшло). Грецький горіх разом з часником подрібнити (можна в блендері або м'ясорубці), додати в томат. Сіль і перець - до смаку. Протушити кілька хвилин, зашкодити 4
. Додати соус у квасолю, перемішати, закрити кришкою і залишити на слабкому вогні хвилин на 10 -15. Як охолоне - викласти на страву і прикрасити зеленню. Холодна
навіть смачніше;) p.
s. Фото погані, з мобільного.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND