Гострі кабачки

Всім подобається взимку зі смаженою картоплею!

Інгредієнти для «Гострі кабачки»:

  • Кабачок - 2 кг
  • Оцус - 100 г
  • Цукор - 50 г
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Олія рослинна - 50 г
  • Перець чорний (мелений) - 3 ч. л.
  • Зелень - 2 пуч.
  • Часник - 6 зуб.

Час приготування: 120 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1401.8 ккал

белки
24.8 р

жири57.4
р

вуглеводи155.8
р

100 г страви

     

ккал
55.6 ккал

белкі1
г


жири2.3
р

вуглеводи6.2
г

 

Рецепт «Гострі кабачки»:

Кабачок очистити, нарізати на брусочки.

Приготувати інгредієнти для маринада.

Оцет, масло, сіль, цукор перемішати,
часник придушити через прес, додати перець і дрібно порізану зелень.
Заправити отриманим маринадом кабачки. Все добре перемішати, залишити на дві години. Іноді перемішуючи.

Розкласти по банках, залити цим маринадом і стерилізувати 15 хв. після того, як закипить вода.


Закатати залізними кришками, перевернути.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND