Капуста - просто пальчики оближеш. Чоловік (особливо не любить овочі) просто обожнює цей салат. Для всіх бажаючих спробувати таку смачнятину.
Інгредієнти для «Капуста, маринована з овочами»:
- Капуста білокачанна/Капуста - 1 кг
- Буряк (великий) - 2 шт
- Морква (велика) - 2 шт
- Редька (велика) - 2 шт
- Оцус (6%) - 150 г
- Олія рослинна - 100 г
- Зелень (будь-яка)
- Цибуля ріпчаста (велика) - 2 шт
- Сіль - 2 ст. л.
- Цукор - 2 ст. л.
- Часник (1 голівка)
- Спеції (до смаку)
Час приготування: 30 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири101.1 |
вуглеводи165.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі1.4 |
жири4.8 |
вуглеводи7.9 |
Рецепт «Капуста, маринована з овочами»:
Білокачанну капусту порізати квадратами, цибулину - півкільцями, моркву, буряк і редьку потерти на великій терці або нарізати брусочками, дрібно нарізати часник. Всі овочі укласти шарами в 3-х літрову банку. Залити гарячим маринадом і залишити при кімнатній температурі на 2 доби. Через 2 дні можна їсти. Банку тримати в холодильнику.
Марінад: 1 л води, по 2 ст. ложки солі та цукру, по 0, 5 склянки оцту та олії, спеції за смаком. Все закип'ятити і залити в банку