Капуста, маринована з овочами

Капуста - просто пальчики оближеш. Чоловік (особливо не любить овочі) просто обожнює цей салат. Для всіх бажаючих спробувати таку смачнятину.

Інгредієнти для «Капуста, маринована з овочами»:

  • Капуста білокачанна/Капуста - 1 кг
  • Буряк (великий) - 2 шт
  • Морква (велика) - 2 шт
  • Редька (велика) - 2 шт
  • Оцус (6%) - 150 г
  • Олія рослинна - 100 г
  • Зелень (будь-яка)
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 2 шт
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Часник (1 голівка)
  • Спеції (до смаку)

Час приготування: 30 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1673.5 ккал

белки
29.6 р

жири101.1
р

вуглеводи165.2
г

100 г страви

     

ккал
80.1 ккал

белкі1.4
р


жири4.8
р

вуглеводи7.9
р

 

Рецепт «Капуста, маринована з овочами»:

Білокачанну капусту порізати квадратами, цибулину - півкільцями, моркву, буряк і редьку потерти на великій терці або нарізати брусочками, дрібно нарізати часник. Всі овочі укласти шарами в 3-х літрову банку. Залити гарячим маринадом і залишити при кімнатній температурі на 2 доби. Через 2 дні можна їсти. Банку тримати в холодильнику.
Марінад: 1 л води, по 2 ст. ложки солі та цукру, по 0, 5 склянки оцту та олії, спеції за смаком. Все закип'ятити і залити в банку

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND