Зробила картоплю в духовці, вона вийшла дуже смачна. Я вирішила поділитися з Вами своїм рецептом.
Інгредієнти для «Картопля з м'яском у духовці»:
- Свинина - 600 г
- Картопля - 1500 г
- Цибуля ріпчаста - 3 шт
- Сметана - 400 г
- Сир твердий (тертий) - 200 г
Час приготування: 90 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі181.6 |
жири220.5 |
вуглеводи339.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі6.2 |
жири7.5 |
вуглеводи11.6 |
Рецепт «Картоплинка з м'яском у духовці»:
Я нарізала свинину на шматочки і, злегка, обсмажила в сковороді на соняшниковій олії.
Потім я нарізала цибулю кільцями і також його злегка підруменіла. Можна звичайно і цибулю і м'ясо просто сирими викладати на протвінь але мені так більше подобається хоча й клопіт побільше.
Потім, я змастила твінь маргарином і, по черзі, почало м'яско, потім цибуля, виклала все туди.
Посолила, поперчила.
Тепер я нарізала колечками картоплю і теж виклала її на протвінь. Також посолила і поперчила її.
Змішала 2 банки сметани, не густий, і тертий сир. Змазала картоплю.
На твінь налила 150 мг водички, закрила все фольгою, і відправила в духовку запікатися.
Пекла, приблизно, 75 хв із закритою фольгою, потім фольгу зняла.
Без фольги підруменювався ще 15 хвилин.
Вийшло дуже смачно. М'ясо дуже м'яке, соковите, просто тане в роті.