Картопля з м "яском у духовці

Зробила картоплю в духовці, вона вийшла дуже смачна. Я вирішила поділитися з Вами своїм рецептом.

Інгредієнти для «Картопля з м'яском у духовці»:

  • Свинина - 600 г
  • Картопля - 1500 г
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Сметана - 400 г
  • Сир твердий (тертий) - 200 г

Час приготування: 90 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4052.3 ккал

белкі181.6
р

жири220.5
р

вуглеводи339.6
р

100 г страви

     

ккал
138.3 ккал

белкі6.2
р


жири7.5
р

вуглеводи11.6
р

 

Рецепт «Картоплинка з м'яском у духовці»:

Я нарізала свинину на шматочки і, злегка, обсмажила в сковороді на соняшниковій олії.

Потім я нарізала цибулю кільцями і також його злегка підруменіла. Можна звичайно і цибулю і м'ясо просто сирими викладати на протвінь але мені так більше подобається хоча й клопіт побільше.

Потім, я змастила твінь маргарином і, по черзі, почало м'яско, потім цибуля, виклала все туди.
Посолила, поперчила.

Тепер я нарізала колечками картоплю і теж виклала її на протвінь. Також посолила і поперчила її.


Змішала 2 банки сметани, не густий, і тертий сир. Змазала картоплю.
На твінь налила 150 мг водички, закрила все фольгою, і відправила в духовку запікатися.

Пекла, приблизно, 75 хв із закритою фольгою, потім фольгу зняла.
Без фольги підруменювався ще 15 хвилин.
Вийшло дуже смачно. М'ясо дуже м'яке, соковите, просто тане в роті.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND