Картопля, запечена з грибами

Пропоную вам приготувати гарнір на велику компанію, рецепт з розряду швидко, просто і смачно.

Інгредієнти для «Картопля, запечена з грибами»:

  • Картопля - 2 кг
  • Шампіньйони - 400 г
  • Цибуля червона - 3 шт
  • Спеції (французькі трави) - 1 ч. л.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Сіль - до смаку

Час приготування: 50 хвилин


Кількість порцій: 12

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2259.5 ккал

белкі61.5
р

жири36.2
р

вуглеводи422.7
р

Порції

     

ккал
188.3 ккал


белкі5.1
г

жири3
г

вуглеводи35.2
г

100 г страви

     

ккал
84.9 ккал

белкі2.3
р

жири1.4
р

вуглеводи15.9
р


 

Рецепт «Картопля, запечена з грибами»:

Шампіньйони помийте, цибулю і картоплю почистіть, якщо велику розріжте на дві частини.

Наріжте овочі тонкими слайсами, я це зробила за допомогою кухонного комбайну.

Викладіть овочі у форму для запікання з високими бортиками, приправте спеціями, посоліть і збризніть оливковою олією.

Запікайте в духовці при 180 градусах 20 хвилин, після чого перемішайте і запікайте ще 20 хвилин.


За допомогою кухонного комбайна GALAXY GL2300 я за 30 секунд нарізала овочі тонкими слайсами.


Приємного апетиту!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND