Пропоную вам приготувати гарнір на велику компанію, рецепт з розряду швидко, просто і смачно.
Інгредієнти для «Картопля, запечена з грибами»:
- Картопля - 2 кг
- Шампіньйони - 400 г
- Цибуля червона - 3 шт
- Спеції (французькі трави) - 1 ч. л.
- Олія оливкова - 2 ст. л.
- Сіль - до смаку
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 12
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі61.5 |
жири36.2 |
вуглеводи422.7 |
Порції |
|||
ккал |
белкі5.1 |
жири3 |
вуглеводи35.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі2.3 |
жири1.4 |
вуглеводи15.9 |
Рецепт «Картопля, запечена з грибами»:
Шампіньйони помийте, цибулю і картоплю почистіть, якщо велику розріжте на дві частини.
Наріжте овочі тонкими слайсами, я це зробила за допомогою кухонного комбайну.
Викладіть овочі у форму для запікання з високими бортиками, приправте спеціями, посоліть і збризніть оливковою олією.
Запікайте в духовці при 180 градусах 20 хвилин, після чого перемішайте і запікайте ще 20 хвилин.
За допомогою кухонного комбайна GALAXY GL2300 я за 30 секунд нарізала овочі тонкими слайсами.
Приємного апетиту!!!