Картопляно-морквова «» піца «»

Соковита, ніжна "піца" ", з копченою ковбаскою, сулугуні та ароматним розмарином. Дуже смачно!!!

Інгредієнти для "Картопляно-морквова" "піца" ":

  • Картопля - 5 шт
  • Морква - 2 шт
  • Цибуля-порей - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне/Борошно (з гіркою) - 1 ст. л.
  • Ковбаса (копчена) - 200 г
  • Помідор (невеликих) - 3 шт
  • Сир сулугуні - 150 г
  • Розмарін (гілочка) - 1 шт
  • Майоран - 0,5 год.
  • Спеції (сіль, перець - за смаком)
  • Олія рослинна (для змащення форми)
  • Зелень (трохи)

Кількість порцій: 8


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1932.4 ккал

белкі89.8
р

жири90.9
р

вуглеводи193.2
р

Порції

     

ккал
241.6 ккал

белкі11.2
р


жири11.4
р

вуглеводи24.2
г

100 г страви

     

ккал
109.8 ккал

белкі5.1
г

жири5.2
р

вуглеводи11
г

 


Рецепт "Картопляно-морквова" "піца" ":

Картопля і морква натерти на дрібній тірці. Якщо буде багато рідини, зайву злити. У мене не було.

Додати цибулю порей, нарізану соломкою. Посолити і поперчити - до смаку. Додати майоран.

Розбити яйця, ретельно перемішати.

Додати борошно. Перемішати.

Роз'ємну форму або противінь, змастити рослинною олією. Викласти трохи (1/3) ковбаси (у мене найбільш звичайна "краківська" ". А можна замінити ковбасу на грудинку або копчене м'ясо), нарізаною соломкою.


Картоплю-морквяну масу, викласти на ковбасу. Розрівняти. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати 20 хвилин.

Поки основа запікається, підготувати інші продукти. Нарізати ковбасу напівколечками, помідори колічками, сир ломтиками. Через 20 хвилин, викласти першим шаром ковбасу, потім помідори (все в довільному порядку).

І сулугуні.

Посипати зеленню і розмарином, і відправити в духовку ще на 15 хвилин.

Подавати в гарячому вигляді.


[size = 18] Приємного апетиту!!! [/size]

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND