Цукрові помідори

Дуже смачні помідори, спробувавши раз, я роблю їх щороку!!!

Інгредієнти для «Цукрові помідори»:

  • Помідор - 2 кг
  • Морква - 1 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Оцус - 50 г
  • Аркуш лавровий - 4 шт
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Аркуш смородиновий - 4 шт
  • Хрін (лист) - 1 ч. л.
  • Укроп (парасолька і стебель) - 1 шт
  • Перець запашний - до смаку

Час приготування: 90 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
982.4 ккал

белкі20.5
р

жири5.3
р

вуглеводи221.1
г

100 г страви

     

ккал
40.3 ккал

белки
0.8 р


жири0.2
р

вуглеводи9.1
г

 

Рецепт «Цукрові помідори»:

Цю кількість інгредієнтів дано на трилітрову банку!!!
Все листя, очищене і розрізане вздовж на чотири частини морквину, очищені зубчики часнику і горошини перцю викласти на дно простерелізованої банки.
Помідори вимити, наколоти "попки" "і скласти в банку.
Воду - 1, 5 літра вскип'ятити, залити киплячу воду в банку з помідорами, закрити кришкою, дати постояти 5 -10 хвилин.
Злити воду з банки в каструлю, додати туди сіль, цукор, довести до кипіння, додати оцет і влити в банку з помідорами.
Банку негайно закатати, перевернути і укутати до остивлення.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND