Полуниця з морозивом, шоколадом і маскарпоне

Величезне спасибі Наташі (xsenia) за рецепт маскарпоне. Це чарівна страва сама по собі, а десерти з ним виходять просто божественні!!!

Інгредієнти для «Полуниці з морозивом, шоколадом і маскарпоне»:

  • Полуниця
  • Морозиво (пломбір)
  • Маскарпоне (приблизно) - 100 г
  • Шоколад темний (тертий) - 100 г
  • Цукор (за смаком)

Час приготування: 15 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
952 ккал

белкі9
г

жири77.3
г

вуглеводи57.5
г

Порції

     

ккал
238 ккал


белкі2.3
р

жири19.3
р

вуглеводи14.4
р

100 г страви

     

ккал
476 ккал

белкі4.5
р

жири38.7
р

вуглеводи28.8
р


 

Рецепт «Полуниця з морозивом, шоколадом і маскарпоне»:

Збиваємо полуницю з цукром у блендері

Наливаємо полуничну масу на дно келихів, зверху кладемо маскарпоне, приблизно по 5 столових ложок, накриваємо вершковий сир пломбіром

Посипаємо десертик тертим гірким шоколадом

Прикрашаємо сідками


Можна відразу ж подавати на стіл. Мене відволікли, пломбір в моєму келихі почав танути і змішуватися з сиром і полуницею. Це ще смачніше!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND