Хліб «Веселка»

Надзвичайно гарний і смачний хлібушок!

Інгредієнти для «Хліб» Веселка «»:

  • Брокколі - 150 г
  • Морква (середня) - 1 шт
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Дрожжі - 2 ч. л.
  • Сіль (без гірки) - 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 3 стак.
  • Олія рослинна - 3 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2189.4 ккал


белкі54.6
р

жири47.1
г

вуглеводи396.7
р

100 г страви

     

ккал
277.1 ккал

белки
6.9 р

жири6
г


вуглеводи50.2
г

 

Рецепт «Хліб» Веселка «»:

Морква натерти на дрібній терці,
броколі відварити хвилин 7 і розім'яти в пюре (я робила в блендері).

Дріжджі змішати з цукром і 100 г теплої води.
Борошно просіяти в чашку, додати сіль, олію і дріжджі (вони повинні добре піднятися). Всі перемішати і розділити на 3 частини.
В одну додати моркву, в другу - броколі, а в третю - трохи теплої води (приблизно півсклянки), щоб тісто стало м'яким.

Всі 3 частини добре вимісити і залишити на столі на пару годин. Обов'язково накрити плівкою, щоб не заветрилося.
Тісто має збільшитися в 2-3 рази.

Беремо тісто і робимо з нього 3 джгути, плетемо косичку, а потім з'єднуємо кінці. Ось що виходить!

Кладемо наш хліб на противінь і залишаємо хвилин на 50. Після
чого ставимо в розігріту духовку і випікаємо хвилин 40.Готовність
перевірити дерев'яною паличкою.


Цей рецепт я взяла з сайту «Хороша кухня». Сподіваюся, що вам він теж сподобається.
Приємного апетиту!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND