Печиво «Зимове»

Печиво це пеку, в основному, взимку - звідси і назва. Чому? Заходьте і дізнаєтеся!

Інгредієнти для «Печиво» Зимове «»:

  • Рассол (від консервованих помідорів) - 12 ст. л.
  • Цукор - 12 ст. л.
  • Олія рослинна - 12 ст. л.
  • Сода (негашена) - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно (просіяти) - 2,5 стак.

Час приготування: 15 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3618.7 ккал

белкі29.4
р

жири153.7
р

вуглеводи529.3
г

100 г страви

     

ккал
380.9 ккал

белкі3.1
г


жири16.2
р

вуглеводи55.7
р

 

Рецепт «Печиво» Зимове «»:

Формочки.

Всі інгредієнти перемішати, вимісити тісто (тісто має бути туге).

Після цього розкочуємо 1-2 см товщиною і за допомогою формочок видавлюємо печиво!!!

Випікати в духовці хвилин 10, воно швидко печеться.


Всім приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND