Печиво це пеку, в основному, взимку - звідси і назва. Чому? Заходьте і дізнаєтеся!
Інгредієнти для «Печиво» Зимове «»:
- Рассол (від консервованих помідорів) - 12 ст. л.
- Цукор - 12 ст. л.
- Олія рослинна - 12 ст. л.
- Сода (негашена) - 1 ч. л.
- Борошно пшеничне/Борошно (просіяти) - 2,5 стак.
Час приготування: 15 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі29.4 |
жири153.7 |
вуглеводи529.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі3.1 |
жири16.2 |
вуглеводи55.7 |
Рецепт «Печиво» Зимове «»:
Формочки.
Всі інгредієнти перемішати, вимісити тісто (тісто має бути туге).
Після цього розкочуємо 1-2 см товщиною і за допомогою формочок видавлюємо печиво!!!
Випікати в духовці хвилин 10, воно швидко печеться.
Всім приємного апетиту!