... дуже апетитно вона виглядала в журналі Гастрономъ, що я не змогла встояти!!!
Інгредієнти для «Медова коврижка з МАКОМ!!!»:
- Борошно пшеничне/Борошно (для тесту) - 400 г
- Розпушувач тесту (для тесту) - 0,5 ч. л.
- Сіль (для тесту на кінчику ножа)
- Масло вершкове (для тесту) - 50 г
- Вода (для тесту) - 1/3 стак.
- Цукор коричневий (для тесту) - 1/3 стак.
- Мед (для тесту-200мл, для начинки-100мл.) - 300 мл
- Мак (харчовий, для начинки (попередньо залити окропом на 30 хв.) - 1 стак.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі89.6 |
жири188.6 |
вуглеводи27415.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі0.3 |
жири0.5 |
вуглеводи78.7 |
Рецепт «Медова коврижка з МАКОМ!!!»:
в сотейник покласти мед + цукор + вода + маслодовесті
до кипіння і остудити приблизно до 80 гр.
мук просіяти і додати сіль і розпушуючи
медову масу тонкою струменею розсипаємо мукузамішуємо
тісто
тісто готове!!!
духовку нагріти до 180 гр.
з маку воду злити і обсушить
добавить мёд і добре перетерти мак з медом
тісто розкатайвипікаємо
15 хвилин
готовий корж розрізати на 2 частину
гарячу половинку коржу викласти начинку і розрівняти прикрити
другою половинкою коржу і притиснути
охолонути (можна під пресом)
ГОТОВО!!!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!