Медова коврижка з МАКОМ!!!

... дуже апетитно вона виглядала в журналі Гастрономъ, що я не змогла встояти!!!

Інгредієнти для «Медова коврижка з МАКОМ!!!»:

  • Борошно пшеничне/Борошно (для тесту) - 400 г
  • Розпушувач тесту (для тесту) - 0,5 ч. л.
  • Сіль (для тесту на кінчику ножа)
  • Масло вершкове (для тесту) - 50 г
  • Вода (для тесту) - 1/3 стак.
  • Цукор коричневий (для тесту) - 1/3 стак.
  • Мед (для тесту-200мл, для начинки-100мл.) - 300 мл
  • Мак (харчовий, для начинки (попередньо залити окропом на 30 хв.) - 1 стак.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
111692.9 ккал


белкі89.6
р

жири188.6
р

вуглеводи27415.2
г

100 г страви

     

ккал
320.7 ккал

белкі0.3
р

жири0.5
р


вуглеводи78.7
р

 

Рецепт «Медова коврижка з МАКОМ!!!»:

в сотейник покласти мед + цукор + вода + маслодовесті
до кипіння і остудити приблизно до 80 гр.

мук просіяти і додати сіль і розпушуючи
медову масу тонкою струменею розсипаємо мукузамішуємо
тісто

тісто готове!!!
духовку нагріти до 180 гр.

з маку воду злити і обсушить
добавить мёд і добре перетерти мак з медом

тісто розкатайвипікаємо
15 хвилин


готовий корж розрізати на 2 частину
гарячу половинку коржу викласти начинку і розрівняти прикрити
другою половинкою коржу і притиснути
охолонути (можна під пресом)
ГОТОВО!!!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND