М'ясо, тушковане з чорносливом «» Молодий коник «»

Молода конина до смаку нагадує яловичину. Вважається дієтичним м'ясом і містить багато поживних речовин і вітамінів, а чорнослив надає їй особливий аромат.

Інгредієнти для "М'ясо, тушковане з чорносливом" "Молодий коник" ":

  • М'ясо (конина, вирізка) - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Чорнослив (без кісточок, сорт «» кисло-солодкий «») - 200 г
  • Спеції (і сіль до смаку)
  • Олія оливкова (для смаження)
  • Томатна паста - 2 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1569.5 ккал

белкі9.5
р

жири2.2
р

вуглеводи139
г

Порції

     

ккал
261.6 ккал


белки
1.6 р

жири0.4
р

вуглеводи23.2
г

100 г страви

     

ккал
174.4 ккал

белкі1.1
г

жири0.2
р

вуглеводи15.4
р


 

Рецепт "М'ясо, тушковане з чорносливом" "Молодий коник" ":

Конину промити і нарізати кубиками, як на гуляш.

Посипати сіллю, перцем і спеціями (на смак-коріандр, каррі, чилі, паприка) і викласти на розігріту змащену сковороду. Смажити хвилин 50 (час від часу підбавляти води)

Додати томатну пасту, ріпчасту цибулю, перемішати і гасити ще 20 хвилин.

Потім додати промитий чорнослив (я його не нарізаю, щоб легше було прибрати, тому що не всі його їдять. Він потрібен, в основному, тільки для аромату, хто як любить)
Тушим ще хвилин 20.


Подати з будь-яким гарніром або просто з овочами.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND