Молода конина до смаку нагадує яловичину. Вважається дієтичним м'ясом і містить багато поживних речовин і вітамінів, а чорнослив надає їй особливий аромат.
Інгредієнти для "М'ясо, тушковане з чорносливом" "Молодий коник" ":
- М'ясо (конина, вирізка) - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Чорнослив (без кісточок, сорт «» кисло-солодкий «») - 200 г
- Спеції (і сіль до смаку)
- Олія оливкова (для смаження)
- Томатна паста - 2 ст. л.
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі9.5 |
жири2.2 |
вуглеводи139 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири0.4 |
вуглеводи23.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі1.1 |
жири0.2 |
вуглеводи15.4 |
Рецепт "М'ясо, тушковане з чорносливом" "Молодий коник" ":
Конину промити і нарізати кубиками, як на гуляш.
Посипати сіллю, перцем і спеціями (на смак-коріандр, каррі, чилі, паприка) і викласти на розігріту змащену сковороду. Смажити хвилин 50 (час від часу підбавляти води)
Додати томатну пасту, ріпчасту цибулю, перемішати і гасити ще 20 хвилин.
Потім додати промитий чорнослив (я його не нарізаю, щоб легше було прибрати, тому що не всі його їдять. Він потрібен, в основному, тільки для аромату, хто як любить)
Тушим ще хвилин 20.
Подати з будь-яким гарніром або просто з овочами.