Стейк сьомги «» Метелик «»

Дуже легка як у приготуванні, так і у «» вживанні «» страва. Головне - риба повинна бути дуже свіжою!

Інгредієнти для "Стейк сьомги" "Метелик" ":

  • Сьомга (філе, на шкірі) - 400 г
  • Апельсин - 1 шт
  • Лимон - 1/2 шт
  • Перець чилі - 1/2 ч.
  • Цукор тростинний - 1 ч. л.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Оливки зелені (декілька шт.)
  • Цибуля зелена (кілька пір'їв для прикраси)

Час приготування: 20 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1285.2 ккал

белкі86.6
р

жири90.9
р

вуглеводи31.6
р

Порції

     

ккал
642.6 ккал


белкі43.3
р

жири45.5
р

вуглеводи15.8
р

100 г страви

     

ккал
160.7 ккал

белкі10.8
р

жири11.4
р

вуглеводи4
г


 

Рецепт "Стейк сьомги" "Метелик" ":

Філе сьомги розрізати гострим ножем на 2 рівні частини. Потім кожну з отриманих частин розділити ще на 2 частини, але шкіру в середині філе не розрізати. Якщо в рибі є кістки - видалити їх.
Приготувати маринад. Для цього змішати сік апельсина з соком лимона, тростинним цукром і перцем чилі. Занурити в маринад стейки і залишити на 10-15 хвилин. Потім розкрити шматочки філе "" як книгу "" - вийде "метелик" ". Обсмажити «» метеликів «» на розпеченій сковороді з додаванням оливкової олії і солі по 1 хвилині з кожного боку. Прикрасити готові стейки оливками і цибулею.
Подавати цю рибу найкраще з білим вином.
Приємного Вам апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND