Дуже легка як у приготуванні, так і у «» вживанні «» страва. Головне - риба повинна бути дуже свіжою!
Інгредієнти для "Стейк сьомги" "Метелик" ":
- Сьомга (філе, на шкірі) - 400 г
- Апельсин - 1 шт
- Лимон - 1/2 шт
- Перець чилі - 1/2 ч.
- Цукор тростинний - 1 ч. л.
- Олія оливкова - 2 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Оливки зелені (декілька шт.)
- Цибуля зелена (кілька пір'їв для прикраси)
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі86.6 |
жири90.9 |
вуглеводи31.6 |
Порції |
|||
ккал |
белкі43.3 |
жири45.5 |
вуглеводи15.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі10.8 |
жири11.4 |
вуглеводи4 |
Рецепт "Стейк сьомги" "Метелик" ":
Філе сьомги розрізати гострим ножем на 2 рівні частини. Потім кожну з отриманих частин розділити ще на 2 частини, але шкіру в середині філе не розрізати. Якщо в рибі є кістки - видалити їх.
Приготувати маринад. Для цього змішати сік апельсина з соком лимона, тростинним цукром і перцем чилі. Занурити в маринад стейки і залишити на 10-15 хвилин. Потім розкрити шматочки філе "" як книгу "" - вийде "метелик" ". Обсмажити «» метеликів «» на розпеченій сковороді з додаванням оливкової олії і солі по 1 хвилині з кожного боку. Прикрасити готові стейки оливками і цибулею.
Подавати цю рибу найкраще з білим вином.
Приємного Вам апетиту!