Печиво «Крамбл» на картопляних чіпсах

Якщо ви ще такого не їли... швидше біжіть в магазин за чіпсами... це щось незвичайне... навіть не передати словами... Це просто ЧАРІВНО... найсмачніше з того що Я взагалі колись їла... ніжні лекгії ароматні печиво з крихтою з картопляних чіпс, які роблять структуру печива просто неповторною... це не порожня реклама, щиро від усього серця рекомендую всім спробувати, такий неймовірний ефект надають ці маленькі крихти (з англ «крамбл») чіпс... Коли хрустка основа плавно перетікає в начинку з джему і обволокуючись горіховою посипкою потрапить в рот... все більше не буде писати це треба пробувати... Тільки завдяки конкурсу «Silver Line на радість дітям» я змогла покуштувати це нове ласощі, яке надовго тепер оселитися на нашому столі!!!

Інгредієнти для «Печиво» Крамбл «на картопляних чіпсах»:

  • Маргарін - 225 г
  • Цукрова пудра - 150 г
  • Борошно пшеничне/Борошно - 270 г
  • Чіпси (картопляні, без смакових добавок) - 100 г
  • Повидло (або джем, у мене яблучно-абрикосове) - 100-150 г
  • Фундук - 50 г
  • Міндаль - 50 г

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3645.9 ккал

белкі42.2
р

жири203.6
р

вуглеводи424.7
р

Порції

     

ккал
607.7 ккал


белкі7
г

жири33.9
р

вуглеводи70.8
р

100 г страви

     

ккал
428.9 ккал

белкі5
г

жири24
г

вуглеводи50
г


 

Рецепт «Печиво» Крамбл «на картопляних чіпсах»:

Все гранично просто...
ОТЖЕ, розм "якшений маргарин розтираємо з цукровою пудрою (я використовувала блендер - пюруюча насадка).

Картопляні чіпси...

... подрібнюємо за допомогою блендера.

У масляну суміш додаємо чіпси, перемішуємо.


Всинаємо борошно, замішуємо тісто.
Тісто дуже податливе... м'яке, при необхідності додаємо ще трішки борошна... не більше 50 гр.

Міндаль ошпарюємо окропом і залишаємо на кілька хвилин, очищаємо від шкурки.

Міндаль і фундук подрібнюємо на блендері.

Від тіста відділяємо кульку розміром з голубине яйце, розплющуємо його руками, ложечкою накладай приблизно чайну ложку варення.
Піднімаємо краї пелюшки.

Потім покриваємо другий такий же лепешкою, запалюванням отвору (якщо є) і злегка скочуємо в кульку.


Кулька з одного боку окунаємо з початку в молоко, потім в горішки злегка вдавлива горіхи в поверхню.

Викладаємо кульки на значній відстані один від одного т. к. до вони збільшаться в розмірах в 2раза і випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 15 хвилин.

;-)

*IN LOVE* *KISSING*

 


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND