Солодка ковбаска з карамельок

Для всіх поварять, які просили у мене дізнатися такий рецептик. Виходить ще краще, ніж перший мій досвід у ковбасо-приготуванні:-) !!!! Приймайте! Правда фото не особливо, так як готувалося не вдома і фотографувалося підручними засобами.

Інгредієнти для «Солодка ковбаска з карамельок»:

  • Іриски - 100 г
  • Масло вершкове - 200 г
  • Печиво (за типом "" Марія ") - 200 г
  • Горіхи волоські (я проекспериментувала з насінням) - 100 г

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3392 ккал

белкі32.6
р

жири256.6
р

вуглеводи242.7
р

Порції

     

ккал
848 ккал


белкі8.2
р

жири64.2
р

вуглеводи60.7
р

100 г страви

     

ккал
565.3 ккал

белкі5.4
р

жири42.8
р

вуглеводи40.5
г


 

Рецепт «Солодка ковбаска з карамельок»:

Іриски плавимо в мікрохвильовці або на паровій лазні.

У цей час топимо масло

дробимо печиво, бажано не дуже дрібно

В ідеалі додають горішки, я спробувала з соняшниковим насінням


Іриски вливаємо в масло і додаємо інші компоненти, регулюємо консистенцію печивом!

Вимішуємо і формуємо у вигляді ковбаски в кульок

Після повного застивання я ще додала кунжут. Приємного. Нам довелося до смаку!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND