Для всіх поварять, які просили у мене дізнатися такий рецептик. Виходить ще краще, ніж перший мій досвід у ковбасо-приготуванні:-) !!!! Приймайте! Правда фото не особливо, так як готувалося не вдома і фотографувалося підручними засобами.
Інгредієнти для «Солодка ковбаска з карамельок»:
- Іриски - 100 г
- Масло вершкове - 200 г
- Печиво (за типом "" Марія ") - 200 г
- Горіхи волоські (я проекспериментувала з насінням) - 100 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі32.6 |
жири256.6 |
вуглеводи242.7 |
Порції |
|||
ккал |
белкі8.2 |
жири64.2 |
вуглеводи60.7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі5.4 |
жири42.8 |
вуглеводи40.5 |
Рецепт «Солодка ковбаска з карамельок»:
Іриски плавимо в мікрохвильовці або на паровій лазні.
У цей час топимо масло
дробимо печиво, бажано не дуже дрібно
В ідеалі додають горішки, я спробувала з соняшниковим насінням
Іриски вливаємо в масло і додаємо інші компоненти, регулюємо консистенцію печивом!
Вимішуємо і формуємо у вигляді ковбаски в кульок
Після повного застивання я ще додала кунжут. Приємного. Нам довелося до смаку!