Pimientos rellenos de codornices. Це традиційний рецепт, характерний для регіональних іспанських кухонь. Приготуйте і здивуйте рідних і друзів не тільки незвичним смаком, але і дуже оригінальним зовнішнім виглядом цієї страви.
Інгредієнти для «Перці, фаршировані перепілками»:
- Переспіл - 4 шт
- Перець болгарський (великий, товстошкірий, бажано різнобарвний) - 4 шт
- Яблуко (кисле) - 1 шт
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений за смаком)
- Часник - 4 зуб.
- Соус (бруківковий D'arbo) - 4 ч. л.
- Олія оливкова - 2 ч. л.
- Соєвий соус (темний)
- Розмарін
- Базилік (пару гілочок)
- Помідори черрі (для подачі)
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири95.1 |
вуглеводи63.8 |
Порції |
|||
ккал |
белкі40.4 |
жири23.8 |
вуглеводи16 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі12.8 |
жири7.5 |
вуглеводи5.1 |
Рецепт «Перці, фаршировані перепілками»:
Перепілок помити, обсушити паперовим рушником. Посолити, поперчити. Відставити маринуватися.
Змішати 4 чайні ложки брусничного соусу з чайною ложкою оливкової олії. Посолити, поперчити до смаку.
Почистити часник і яблуко. Розрізати яблуко на чотири частини, видалити серцевину.
В брюшко перепелов влить чайную ложку соуса, смазать хорошо им внутри, вложить целый зубок чеснока (можно и без него), пару иголок розмарина, четверть яблока и листик базилика. Зв'язати ніжки ниткою.
Перці помити, просушити. Зрізати верхівку, очистити насіння.
У кожен перець вкласти перепілку, попередньо злегка обсмаживши її на оливковій олії з обох сторін. (Я не оскаржувала перепелів).
Змастити перці оливковою олією, ніжки перепілок змастити темним соєвим соусом. Запікати при 180 * 40-50 хвилин (або до готовності згідно з інструкцією своєї духовки). Хвилин за 5-7 до закінчення приготування, включити режим конвекції, щоб зарумянився перець і ніжки перепелів.
Перед подачею зняти шкірку з перців.
Подавати з бруківковим соусом, змішаним з оливковою олією, морською сіллю і чорним меленим перцем, також дуже смачно з помідорами черрі.
За рецепт дякую cuinera catala, жж