Перці, фаршировані перепілками

Pimientos rellenos de codornices. Це традиційний рецепт, характерний для регіональних іспанських кухонь. Приготуйте і здивуйте рідних і друзів не тільки незвичним смаком, але і дуже оригінальним зовнішнім виглядом цієї страви.

Інгредієнти для «Перці, фаршировані перепілками»:

  • Переспіл - 4 шт
  • Перець болгарський (великий, товстошкірий, бажано різнобарвний) - 4 шт
  • Яблуко (кисле) - 1 шт
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (мелений за смаком)
  • Часник - 4 зуб.
  • Соус (бруківковий D'arbo) - 4 ч. л.
  • Олія оливкова - 2 ч. л.
  • Соєвий соус (темний)
  • Розмарін
  • Базилік (пару гілочок)
  • Помідори черрі (для подачі)

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1805.7 ккал

белки
161.7 р

жири95.1
г

вуглеводи63.8
р

Порції

     

ккал
451.4 ккал


белкі40.4
р

жири23.8
р

вуглеводи16
г

100 г страви

     

ккал
143.3 ккал

белкі12.8
р

жири7.5
р

вуглеводи5.1
г


 

Рецепт «Перці, фаршировані перепілками»:

Перепілок помити, обсушити паперовим рушником. Посолити, поперчити. Відставити маринуватися.

Змішати 4 чайні ложки брусничного соусу з чайною ложкою оливкової олії. Посолити, поперчити до смаку.
Почистити часник і яблуко. Розрізати яблуко на чотири частини, видалити серцевину.

В брюшко перепелов влить чайную ложку соуса, смазать хорошо им внутри, вложить целый зубок чеснока (можно и без него), пару иголок розмарина, четверть яблока и листик базилика. Зв'язати ніжки ниткою.

Перці помити, просушити. Зрізати верхівку, очистити насіння.


У кожен перець вкласти перепілку, попередньо злегка обсмаживши її на оливковій олії з обох сторін. (Я не оскаржувала перепелів).

Змастити перці оливковою олією, ніжки перепілок змастити темним соєвим соусом. Запікати при 180 * 40-50 хвилин (або до готовності згідно з інструкцією своєї духовки). Хвилин за 5-7 до закінчення приготування, включити режим конвекції, щоб зарумянився перець і ніжки перепелів.
Перед подачею зняти шкірку з перців.
Подавати з бруківковим соусом, змішаним з оливковою олією, морською сіллю і чорним меленим перцем, також дуже смачно з помідорами черрі.


За рецепт дякую cuinera catala, жж

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND