Рецептів рагу безліч, та й у кожної господині він свій! Уявляю вашій увазі моє творіння, у якого теж є свої особливості
Інгредієнти для «Рагу зі свининою» Овочевої ХРЮН «»:
- Свинина (шийка) - 700 г
- Картопля (середня) - 6 шт
- Капуста білокачанна/Капуста (половина середнього кочану)
- Морква (середня) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста (середня (у мене було більше)) - 2 шт
- Часник - 4 зуб.
- Помідор - 1 шт
- Масло вершкове (для смаження)
- Томатна паста - 3 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Каррі (за смаком)
- Базилік (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Імбир (сушений, за смаком)
- Аркуш лавровий - 3 шт
- Перець запашний (горошком) - 6-8 шт
- Петрушка (сушена, до смаку)
- Вода (у мене було близько склянки)
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Рагу зі свининою» Овочевий ХРЮН «»:
Свинину вимити, порізати шматочками 2 * 2 см.
Обсмажити на досить великому вогні на сковороді з томатною пастою, чорним і червоним перцем і сіллю. Скинути в каструлю, де будемо готувати рагу (у мене каструля промислових масштабів)
Картоплю порізати кубиками 1.5 * 1 .5см. Обсмажити до золотистого кольору на сковороді на досить великому вогні з часником та імбірем. І скинути теж в тугі мега каструлю....
Капусту нашинкувати і обсмажити на сковороді злегка до напівготовності. Її теж в каструлю...
Морквину потерти на великій терці, цибулю дрібно, помідор порізати кубиками і все це обсмажити на сковороді. І знову в каструлю.
У каструлі все перемішати, додати воду, сіль, перець, якщо необхідно, і поставити гаситися не повільному вогні до готовності (хвилин 40), періодично перешкоджаючи.
Все робити на одній і тій же сковороді тобто не мити її.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ І СИТНОЇ ТРАПЕЗИ ВАМ, ШАНОВНІ КУХАРІ!