Салат «Рибка-посмішка»

Найпростіший шар салатик, дуже ніжний на смак. Можна надати гостроту прянощами, але мені і ніжний варіант припав до смаку

Інгредієнти для «Салат» Рибка-посмішка «»:

  • Риба (у мене минтай, тушки невеликі) - 2 шт
  • Картопля (середня) - 4 шт
  • Цибуля ріпчаста (маленька) - 1 шт
  • Майонез - 150-200 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль (і перець до смаку)
  • Зелень (для прикраси)

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2647.6 ккал

белкі236.1
р

жири137
г

вуглеводи114.8
р

Порції

     

ккал
661.9 ккал


белкі59
г

жири34.3
р

вуглеводи28.7
р

100 г страви

     

ккал
128.5 ккал

белкі11.5
р

жири6.7
р

вуглеводи5.6
р


 

Рецепт «Салат» Рибка-посмішка «»:

Рибу, картоплю і яйця відварити.
Півтори картоплини відкласти вбік, дві з половиною нарізати дрібними кубиками і покласти на дно салатника.

Змащуємо тонким шаром майонезу

Відварену рибку дрібно ріжемо, викладаємо на картоплю.

З решти півтори картоплі, яєць, цибулі та майонезу робимо якусь подобу салатику, в яку за бажанням можна додати прянощів і тд.


Акуратно розподіляємо картоплю-яєчну масу по рибці і, в принципі, страва готова. За бажанням можна прикрасити зеленню, але у мене не було ні зелені, ні бажання =))
Приємного всім апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND