Нарізайте великими шматками, смажте на розпечений вугілля, збирайте велику компанію, тягніть на природу, зігрівайте горілкою, закушуйте овочами і насолоджуйтеся смаком шашликів.
Інгредієнти для «Шашлики»:
- Свинина (найсвіжішу) - 3-3,5
- Олія рослинна - 100
- Оцет (можна винного) - 100
- Спеції (сіль, перець - за смаком)
- Цибуля ріпчаста - 2 кг
- Аркуш лавровий
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі28 |
жири0 |
вуглеводи208 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі1.4 |
жири0 |
вуглеводи10.4 |
Рецепт «Шашлики»:
посолила, додала спеції для шашлика, на 3 -3, 5 кг. м'яса 100 мг. соняшникової олії добряче збовтала зі 100 мл. оцту винного або простого, перець чорний мелений, лавровий лист, цибулі побільше-2 кг. і все під прес на 3 години.