Шашлики

Нарізайте великими шматками, смажте на розпечений вугілля, збирайте велику компанію, тягніть на природу, зігрівайте горілкою, закушуйте овочами і насолоджуйтеся смаком шашликів.

Інгредієнти для «Шашлики»:

  • Свинина (найсвіжішу) - 3-3,5
  • Олія рослинна - 100
  • Оцет (можна винного) - 100
  • Спеції (сіль, перець - за смаком)
  • Цибуля ріпчаста - 2 кг
  • Аркуш лавровий

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
820 ккал


белкі28
г

жири0
г

вуглеводи208
г

100 г страви

     

ккал
41 ккал

белкі1.4
р

жири0
г


вуглеводи10.4
р

 

Рецепт «Шашлики»:

посолила, додала спеції для шашлика, на 3 -3, 5 кг. м'яса 100 мг. соняшникової олії добряче збовтала зі 100 мл. оцту винного або простого, перець чорний мелений, лавровий лист, цибулі побільше-2 кг. і все під прес на 3 години.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND